ŠTO ISTRAŽITI?

Otkrijte prirodne ljepote Hrvatske i krenite na uzbudljive avanture.

Vrijeme je za avanturu

Istražite srce Hrvatske iz udobnosti naših novoizgrađenih domova.

LIKABIKE

Istražite Liku na drugačiji način. Iznajmite bicikl i provozajte se kroz prirodu. Odaberite turu quadom i prilagodite je svojim željama. Idite na mjesta gdje nitko nikada nije bio. Osjetite prirodu na dva, a možda i četiri kotača.

Active vacation

Lika Destination

Lika Destination jedinstven je primjer održivog razvoja i uključivanja domaćih proizvoda u turizam kroz sustav „Lika Quality“ koji jamči kvalitetu i domaću proizvodnju temeljenu na tradiciji.

Članovi i partneri su putničke agencije, turističke zajednice, ustanove zaštićenih prirodnih dobara i svi ostali turistički djelatnici koji žele ličku destinaciju pokazati cijelom svijetu i omogućiti svim posjetiteljima nezaboravno iskustvo destinacije isprepletene morem i kršem.

Degenia Velebitica ponosna je članica #LikaDestination klastera te pozivamo sve naše posjetitelje da provjere sve mogućnosti koje klaster nudi.

Istražite ponudu destinacije: prirodne ljepote, atrakcije na otvorenom, kulturne znamenitosti, smještaj i proizvode.

Lika Destination

KUDIN MOST

Kudin most, koji se nalazi u šarmantnom dijelu Like, morate posjetiti. Prema lokalnoj predaji, most je sagrađen kako bi spojio dvoje razdvojenih ljubavnika kojima je bilo zabranjeno da budu zajedno. Most stoji kao simbol njihove trajne ljubavi, služeći kao podsjetnik na snagu ljubavi i ljudskog duha. Danas posjetitelji mogu prošetati Kudinim mostom i uživati u prirodi koja ga okružuje.

Nacionalni Park Plitvička Jezera

Uronite u očaravajući svijet Nacionalnog parka Plitvička jezera. Kaskadni slapovi, kristalno čista tirkizna jezera i bujno zelenilo koji ovu UNESCO-vu svjetsku baštinu čine pravim prirodnim čudom. Krenite na slikovite šetnje, obiđite drvene šetnice i svjedočite zapanjujućoj ljepoti ovog netaknutog raja.

Plitvice Lakes

Bungee Jumping MASLENICA

Spremni za nezaboravno uzbuđenje? Doživite najviši bungee jumping u Hrvatskoj na kultnom Masleničkom mostu! Od 2006. ova uzbudljiva avantura privlači hrabre duše sa svih strana. Skočite s nevjerojatnih 56 metara visine, najvišeg mjesta za bungee jumping u Hrvatskoj!
Tko ima pravo na skok? Sve osobe težine 40-140 kg.
Rezervirajte svoje mjesto sada! Nazovite +385 98 532 253!

Maslenica Bungee adventure

Adrenalinski Park Likos

Otkrijte Adrenalinski park Likos, smješten samo 500 metara od Gospića, koji nudi miran bijeg od urbanog okruženja. Prostirući se na 30.000 četvornih metara kroz koje teče mirna rijeka Novčica, park je specijaliziran za organizaciju team-building programa, dječjih rođendana, školskih ekskurzija i nezaboravnih momačkih/djevojačkih večeri.

Uz savršen spoj zabave, opuštanja i uzbudljivih izazova, njihovi programi osiguravaju stalni angažman i nezaboravna iskustva u netaknutom ambijentu. Gosti sudjeluju u uzbudljivim disciplinama stvarajući nezaboravne trenutke.

Likos adventure park

CEROVAČKE ŠPILJE

Najveći špiljski kompleks u Hrvatskoj udaljen je samo 25 minuta vožnje od nas. Zakoračite u skriveni svijet zapanjujućih formacija stalaktita i stalagmita, vijugavih tunela i očaravajućih komora koje su oblikovane tisućama godina.
Molimo vas da se prikladno odjenete jer podzemne temperature mogu biti niske.

Cerovac caves

Park Prirode VELEBIT

Otkrijte surovu ljepotu Velebita, planinskog lanca koji se proteže duž hrvatske obale Jadrana. Pješačite kroz njegovu prelijepu divljinu, gdje vas čekaju guste šume, duboki kanjoni i vidici koji oduzimaju dah. Velebit je utočište za ljubitelje prirode, nudi bogatstvo flore, faune i mogućnosti za aktivnosti u prirodi.

Velebit Nature Park

NACIONALNI PARK KRKA

Istražite prekrasnu ljepotu Nacionalnog parka Krka, poznatog po svojim zadivljujućim slapovima, smaragdnim bazenima i bujnim krajolicima. Prošećite drvenim stazama parka, divite se kaskadama Skradinskog buka i istražujte šarmantne stare vodenice. Zaronite u osvježavajuće vode, provozajte se brodom po rijeci i uživajte u spokoju ove prirodne oaze.

Krka Nature Park

NACIONALNI PARK PAKLENICA

Prepustite se svom avanturističkom duhu u Nacionalnom parku Paklenica, raju za planinare i ljubitelje prirode. Prođite kroz visoke kanjone, osvojite litice i divite se zadivljujućim krškim krajolicima. Bilo da ste iskusni penjač ili ljubitelj prirode koji traži prekrasne vidike, Paklenica nudi razne mogućnosti za istraživanje sa svojim raznolikim stazama.

Paklenica Nature Park

Memorijalni Centar ‘Nikola Tesla’

Kuterevo

Grabovača

Rovanjska

Dogovorite svoj odmor već danas!

Priuštite si zasluženi odmor. Kontaktirajte nas kako biste rezervirali naše kuće za cijelu svoju obitelj i prijatelje.