Galerija

Pogledajte unutrašnjost naših prekrasnih kuća

DNEVNA SOBA I KUHINJA

Dnevni boravak i kuhinja stapaju se zajedno, stvarajući gostoljubivu i ugodnu atmosferu u kojoj se odmah osjećate kao kod kuće.

KUPAONICE

Svaka kuća ima tri potpuno opremljene kupaonice, pažljivo dizajnirane kako bi vam osigurale najveću udobnost. Sa sadržajima kao što su tuševi, WC, bidei, umivaonici, udobna garnitura za sjedenje i ručnici vrhunske kvalitete, naše kupaonice pružaju ugodno i opuštajuće okruženje za vaš boravak.

SPAVAĆE SOBE

Jedna spavaća soba je opremljena velikim bračnim krevetom, dok druga nudi dva standardna kreveta. Svaka spavaća soba uključuje TV, prostrani ormar, udobnu stolicu i mali radni stol, osiguravajući ugodan i funkcionalan prostor za opuštanje i udobnost.

IZVANA

Prioritet nam je sigurnost i udobnost za naše goste. Naše imanje je u potpunosti zatvoreno, što Vašoj djeci omogućuje slobodnu i sigurnu igru bez potrebe za stalnim nadzorom. U našem kompleksu postoje tri bazena i dva prostora za roštiljanje, tako da su naši domovi savršeni za opuštanje tijekom dana. Osim toga, naša prostrana garaža pruža dovoljno mjesta za Vaš automobil i mnoštvo bicikala, savršenih za avanture na otvorenom. Ako želite iznajmiti bicikle, ne brinite – provjerite naše prijatelje u Likabike-u.

Dogovorite svoj odmor već danas!

Priuštite si zasluženi odmor. Kontaktirajte nas kako biste rezervirali naše kuće za cijelu svoju obitelj i prijatelje.