Open sign

Istražite lokalno područje!

Pregled svega što je važno znati o našim kućama i našem gradu.

Odmah do nas

DUĆAN

  • Mala lokalna trgovina koja nudi osnovne potrepštine udaljena je samo 5 minuta od vas.
  • Radno vrijeme: pon-sub, 7:30h-14:30h

KAFIĆ 'MUSTANG'

  • Uživajte u odličnoj šalici kave ili toplog čaja sa svojom obitelji i prijateljima. Ispružite noge do centra grada i začas ste tamo.
  • Radno vrijeme: 7h-22h (može varirati)

IGRALIŠTE

  • Obližnje nogometno igralište s košarkaškim obručima nalazi se u samom centru grada. Prošetajte do tamo i zaigrajte partiju nogometa ili košarke s ostalim sportašima.

DOKTOR

  • Iako se nadamo da nije potrebno, želimo da se tijekom svog boravka osjećate sigurno i pripremljeno.
  • Ako vam ikada zatreba lokalna hitna medicinska pomoć, dobro je znati gdje se može pronaći lokalni liječnik.

U gradu

Sanjkalište i restoran Cvituša

Doživite zimsku čaroliju na najpopularnijem mjestu u gradu kada snijeg prekrije okolicu. Pridružite se bezbrojnoj djeci i njihovim roditeljima iz susjednih gradova dok se okupljaju kako bi zajedno uživali u snježnoj radosti.

Nakon snježnih avantura, odmorite i prizalogajite u prekrasnom restoranu koji ima izvrsnu ponudu.

Radno vrijeme može varirati. Provjerite sa svojim domaćinom.

Lika adventure

Likabike sjedište

Istražite Liku na drugačiji način. Iznajmite bicikl i provozajte se kroz prirodu. Odaberite turu quadom i prilagodite je svojim željama. Idite na mjesta gdje nitko nikada nije bio. Osjetite prirodu na dva, a možda i četiri kotača.

Obratite se voditelju agencije Likabike, Petru, i on će kreirati prilagođenu turu koja savršeno odgovara vama i vašoj obitelji. Ne zaboravite preuzeti svoj ekskluzivni vaučer od kuće kako biste uživali u posebnoj ponudi.

Imajte na umu: vozač quada mora imati važeću vozačku dozvolu B, a svi putnici (jer u svakom quadu mogu biti dvije osobe) moraju biti stariji od 12 godina.

Hostel Sv. Rok

Otkrijte izvrstan restoran u hostelu ‘Sv. Rok’, gdje možete kušati ukusan obrok čak i ako ne prespavate.

Radno vrijeme može varirati. Provjerite sa svojim domaćinom.

Around Bakovac

Izvor Bakovac

Lovinac obiluje skrivenim draguljima koji Vas čekaju. Izvor Bakovac mjesto je čarobne ljepote, gdje stalna voda napaja rijeku Ričicu iz podzemnog vodotoka duboko u brdu ispod ogromne stijene.

Ovaj izvor vode nalazi se nedaleko od naših domova i može se obići biciklima, ali i pješice.

Majstorska cesta

Iz Lovinca kroz  Sv. Rok  –  tu počinje čudo graditeljstva iz 19. stoljeća – Majstorska cesta. Dok se uspinjete prema Malom Alanu, uživat ćete u  pogledu na Liku a kad pređete Mali Alan pred vama će se otvoriti pogled na more i zadarski arhipelag odnosno Dalmacija!

Ako ste u blizini, morate ju posjetiti!

Around Majstorska
Around Zir

Zir

Vozeći se A1, sa sjevera ili juga, nezaobilazan je – Zir ! To je znak da ste stigli u Lovinački kraj. Ovaj pečat Ličkog polja, u sebi skriva 350 m dugačku špilju sa jezerom – pothvat za najspretnije, no osvojite li vrh Zira, pogledom ćete osvojiti i južni Velebit  i Ličko polje.

“Da je sir kol’k Zir a pogača ko Podlapača, da je slanina kol’k planina, da je mlika kol’kaj Lika!”

Restorani u Gospiću

Restoran 'Javor'

Uživajte u prekrasnom obroku u restoranu ‘Javor’ u gradu Gospiću.
Uzmite vaučer iz kuće i ostvarite popust.

Javor restaurant

Restoran 'Maki'

Prepustite se ugodnom iskustvu objedovanja u jednom od najpopularnijih restorana u gradu Gospiću.

Restaurant dummy

30km

Gospić

42km

Rovanjska

70km

Zračna luka Zadar

7km

Autocesta

Često postavljana pitanja

Saznaj ono što te zanima.

Check-in: 16:00h – 22:00h
Check-out: Prije 11:00h
Moguće je dogovoriti drugačije vrijeme ako nema gostiju u vašoj kući prije/poslije vašeg boravka, stoga se unaprijed dogovorite s domaćinom.

Iako dopuštamo boravke od jedne noći (izvan srpnja i kolovoza), toplo preporučujemo dulje trajanje za isplativije i ugodnije iskustvo, jer su naše cijene povoljnije za produžene boravke.

Da, postoje tri bazena dimenzija 8x4m.

Ne, zbog umjerenih temperatura unutar kuća nema potrebe za klimatizacijskim sustavom. Međutim, postoji sustav grijanja i po Vašem dolasku u kući je ugodna temperatura. Provjerite postupak dolaska na našoj info stranici.

U Lici se sigurno može pronaći ponešto za svakoga. Bilo da tražite mir i opuštanje ili žudite za uzbudljivim avanturama usred prirode, naše odredište nudi savršeno utočište. Otkrijte čuda Like kroz našu stranicu avantura i otključajte svijet nezaboravnih iskustava skrojenih prema vašim željama.

Svaka kuća može primiti šest osoba. Dvije osobe mogu spavati na bračnom krevetu, dvije osobe mogu spavati na dva standardna kreveta i dvije osobe mogu spavati na rasklopivom krevetu u prizemlju. Sa pet kuća koje se mogu iznajmiti, možemo ugostiti do 30 osoba.

Cijene možete pronaći na našim stranicama Booking i Airbnb. Preporučujemo da nas kontaktirate izravno kako biste dobili najbolju ponudu. Pogotovo ako želite iznajmiti više kuća.

Dvije kuće jedna do druge dijele dvorište i bazen. Nadalje, u našem kompleksu postoje dva prostora za roštiljanje.

Kuće služe za više obitelji, postižući savršenu ravnotežu između svakodnevnog druženja i privatnosti potrebne za mirne noći.

Što čekate? Rezervirajte sada!

Priuštite si zasluženi odmor. Kontaktirajte nas kako biste rezervirali naše kuće za cijelu svoju obitelj. Za najpristupačniju opciju obratite nam se izravno i osigurajte svoju rezervaciju.

Degenia contact around